Thursday 31 July 2014

DKNY klockor - Symbol för skönhet och elegans


Outlet Klockor

Om du är en modeentusiast och söker mest fascinerande och stilrena klockor som sätter volang i din vardag så passar DKNY perfekt. Det är varumärket som ofta bärs av flera kändisar och starka profiler, och de är aldrig besvikna. DKNY är New York-baserat modehus, som är mer känd för sin sina modekläder, men de har också kommit långt på accessoarmarknaden. Grundaren av företaget är Donna Karan och det var Donnas dotter, Gabby, som kom på idén. Från och med nu finns det över mer än tjugo DKNY stilhus över hela världen.

Donna Karan föddes i New York, hennes far (Gabby Faske) som var skräddare till yrket och mor (Helen Faske) som var modell, så det är inte så konstigt att hon föredrar modebranschen som en karriär. Hon startar sin karriär med Anne Klein 1968 för att hjälpa till som assisterande designer, och 1989 startade hon sitt eget modehus, som kallas DKNY.

I början av DKNY, var målet att utforma avancerade, något edgy outfits och modeaccessoarer för medelklassens människor, och varumärket var en omedelbar hit. Snart började DKNY expandera och tog sedan in andra linjer, inklusive DKNY Jeans, DKNY parfym och många andra. Deras accessoarlinje blev också mycket populär, och DKNY klockor sågs snart som en av de mest fashionabla märkena.

Varje del har en unik och sofistikerad stil. DKNY Herr & Dam klockor har både djärvt modeuttalande, och elegant utseende som passar varje klädstil. Varje modell, oavsett om de är för män eller kvinnor, är optimalt. Oavsett vad du har för stil så kan DKNY ge vad du söker, från enkla, eleganta till djärv design.

För de flesta av oss är det viktigt att vara modern, det beskriver dig och din personlighet, och så vad skulle vara bättre än att låta alla veta vad du vill förmedla? Använd din DKNY klocka för att göra det ultimata uttalande om dig.